Adverteren

Bakken met kennis – Eke Mariën (ISBN: 9789045211183)

 12,50

Het boek Bakken met kennis (ISBN:9789045211183) geschreven door Eke Mariën bestel je op bruna.nl! Eke Mariën leert ons ‘het waarom’ van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on ‘het waarom’ van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is dé gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de knie te krijgen en om achter ‘het waarom’ van deze technieken te komen. Waarom is mijn cake droog? Waarom is het ene koekje hard en het andere smeuïg en zacht? Of waarom wil mijn meringue maar niet mooi stijf worden? Met Bakken met kennis leer je hoe je jouw bakresultaten kunt perfectioneren. Eke Mariën geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen. De functies van The big five – bloem, eieren, water, vocht en vet – worden uitgebreid behandeld. Door met deze ingrediënten te leren experimenteren…

SKU: 33325303939 Category:

Het boek Bakken met kennis (ISBN:9789045211183) geschreven door Eke Mariën bestel je op bruna.nl! Eke Mariën leert ons ‘het waarom’ van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on ‘het waarom’ van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is dé gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de knie te krijgen en om achter ‘het waarom’ van deze technieken te komen. Waarom is mijn cake droog? Waarom is het ene koekje hard en het andere smeuïg en zacht? Of waarom wil mijn meringue maar niet mooi stijf worden? Met Bakken met kennis leer je hoe je jouw bakresultaten kunt perfectioneren. Eke Mariën geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen. De functies van The big five – bloem, eieren, water, vocht en vet – worden uitgebreid behandeld. Door met deze ingrediënten te leren experimenteren…

Extra informatie

Schrijver